Om MORtion

MORtion tilbyder uddannelser, kurser og workshops for sundhedsfaglige, men også konsulentarbejde for virksomheder både i det offentlige og private.

Vores mission er, at skabe en ny retning for graviditets- og efterfødselstræning i Danmark, hvor evidensbaseret viden, den enkelte kvinde og hendes autonomi danner grundpillerne for vejledningen i fysisk aktivitet i graviditeten og efter fødslen.

MORtion blev stiftet i 2020 som et formidlingsprojekt af cand. scient. i Idræt & Sundhed, Kristian Bradsted, og cand.scient. i Idræt, Emma Kaalund, og har sidenhen udviklet sig til et uddannelses- og konsulentvirksomhed, der skal hæve barren for vejledning i fysisk aktivitet i graviditeten og efter fødslen.

Vores podcast skal ses som et pålideligt talerør for videnskabelige aspekter af graviditets- og efterfødselstræning, så gravide og nybagte mødre kan søge nuanceret viden og opnå ”mindre bekymring og mere bevægelse

Har du endnu ikke lyttet til MORtion podcast, kan du finde den i din podcast app og på Spotify.

Emma Kaalund, cand. scient. i Idræt

Igennem 5 år har Emma arbejdet som personlig træner og underviser på gruppetræningsforløb for gravide og nybagte mødre. Denne erfaring har hun brugt til konceptualisering af træningstilbud målrettet målgruppen for virksomheder samt opkvalificering af personale.

I MORtion er Emma humanisten, der sætter de bløde værdier i spil og skrev i 2019 speciale om, hvordan førstegangsgravide kvinder oplever de kropslige ændringer i 1. trimester ud fra et kropskulturelt perspektiv.

K
bradsted mortion graviditet

 

Kristian Bradsted, cand. scient. I Idræt & Sundhed

Kristians mange års erfaring i træningsbranchen gør, at han har oplevet, hvordan træningstendenser, myter og misinformation har påvirket gravide og nybagte mødres deltagelse i fysisk aktivitet.

Sideløbende med MORtion er han tilknyttet Syddansk Universitet som ekstern lektor ved Institut for Idræt & Biomekanik på fagene ”Målrettet træning i teori og praksis” og ”Kost og træning”.

I MORtion er Kristian træningsfysiologen, hvis træningsfaglige ekspertise rækker langt ud over graviditets- og efterfødselstræning. Nicheområdet fylder nemlig kun en lille brøkdel ud af de undervisningslektioner, han står for som ekstern lektor på Syddansk Universitet.

Vi tilbyder

uddannelse, graviditet, efterfødsel

MORtionsvejleder uddannelsen

Uddannelsen for sundhedsfaglige, som enten ønsker at træne gravide og nybagte mødre eller som allerede beskæftiger sig med målgruppen. Få flere værktøjer, mere viden og sparring, så du står fagligt stærkere i mødet med moderen.

Læs mere 

temadag, workshop, kursus

Kurser & workshops

Vi tilbyder kurser, workshops og temadage for sundhedspersonale, der giver evidensbaseret viden og vejledning til fysisk aktivitet under graviditeten og efter fødslen. Undervisningen kan tilpasses og skræddersyes ud fra jeres behov.

Læs mere

Ekstern konsulentservice

Har du eller din arbejdsplads brug for vores ekspertise og kompetencer? Vi kan hjælpe med at løse konkrete udfordringer og opgaver, samt kan bistå jer i projekter omhandlende fysisk aktivitet i graviditeten og efter fødslen.

Læs mere