MORtion.dk tager forbehold for tastefejl, prisændringer og udsolgte varer.

 

Fortrydelsesret

Ved køb af billetter til deltagelse på et kursus eller workshop, som afholdes en bestemt dag eller periode, vil der ikke være fortrydelsesret. Tilmeldingen vil være bindende, og købet kan ikke ombyttes eller refunderes.*

Skulle kurset eller workshoppen blive aflyst fra MORtion.dks side, vil du få pengene refunderet eller have muligheden for at deltage ved en senere lejlighed.

*I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a”. 

Reklamationsret

Da der er tale om salg af billetter til undervisningsarrangementer og ikke-fysiske produkter vil der ikke være reklamationsret.

 

Betalingsvilkår

Der kan betales med bl.a. VISA og Mastercard, samt de andre korttyper der vises på betalingssiden. Der betales i danske kroner og alle priser er inkl. moms eller momsfrie (fx. foredrag).
Ved køb af billetter trækkes beløbet med det sammen fra kortholderen.
Al kommunikation i forbindelse med køb foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se kortoplysningerne. Kortoplysningerne sendes direkte til betalingsudbyderen.

 

Leveringsbetingelser for ikke-fysiske produkter (undervisning, kurser og foredrag)

Da der er tale om billetter og dermed ikke-fysiske produkter vil der ingen levering finde sted. Kunden vil modtage en bekræftelse på e-mail og eventuelt i samme forbindelse modtage yderligere oplysninger om arrangementet.

 

Firmaoplysninger

Firmanavn: MORtion

Reventlowsvej 13, st.tv
5000 Odense

CVR: 31656907

Email: kontakt@mortion.dk 
Telefon: 29 24 76 60

 

Persondata- og privatlivspolitik

Læs mere her: cookie- og privatlivspolitik.