Konsulentservice

Dit bindeled mellem forskning og praksis

Vi er eksperter i graviditets- og efterfødselstræning. Vi kan hjælpe dig, hvad end du har brug for faglig rådgivning eller en ekstern projektrådgiver. Vi løser konkrete udfordringer og opgaver, samt kan bistå dig i projekter omhandlende fysisk aktivitet i graviditeten og efter fødslen.

MORtion skal ses som bindeleddet mellem forskningen og praksis. Vores mange års erfaring med omsætning og implementering af forskningen i praksis til vores egen og samarbejdspartners praksis, er din garanti for en evidensbaseret vejledning ud fra din virksomheds behov.

Din virksomheds behov kan favne bredt, og nedenfor ses eksempler på typer af konsulentarbejde, vi tilbyder:

  • Faglig sparring på graviditets- og efterfødselstræningstilbud i det private.
  • Mentorforløb for selvstændige trænere og behandlere.

  • Udarbejdelse af materiale som støtte for sundhedsfaglige, der er i kontakt med målgruppen, i regioner og kommuner.
konsulent, graviditetstræning, efterfødselstræning

Kontakt os

14 + 11 =

Hvad er vores værdier?

Gennemsigtighed: Vi præsenterer på nuanceret vis forskningen på området, som er letforståeligt, praktisk omsætteligt og med de akademiske dyder, der gør, at I aldrig vil være i tvivl om, hvor vores argumenter stammer fra.

 

Evidensbaseret: En del af vores virke består i at holde os opdateret på den nyeste viden om graviditets- og efterfødselstræning. Med denne viden i ryggen kan vi hæve os over myter, misinformation og sort/hvid-rådgivning.

 

Autonomi: Ligesom vi giver de gravide og nybagte mødre autonomien tilbage, så vil I også blive inddraget i det samarbejde, vi laver, at sikre en god proces og et resultat, der stemmer overens med jeres forventninger.